Mød Fuld Effekt [in Danish]

mød fuld effekt

disclaimer

Fuld Effekt, er det fedeste f…ing band på planeten, skulle ikke kunne sige ud i det uendelige. Sådan lyder det i hvert fald på bangeren ‘Ik Nogen Sjov’. Man er aldrig i tvivl om at humøret er højt når man er i selskab med Fuld Effekt, hvilket også smitter af i deres tracks. Fødderne kan sjældent står stille når Beefsupreme og co slynger rim ud af den gale pose.

Den extravagante stemning som bandet udlever satte jeg mig for at forsøge at fange i en lille modeserie. Om det lykkedes, det må være op til jer. Først er her hvad bandet skriver om sig selv, efterfulgt af et persongalleri, hvorefter vi slutter af med en noget ekstravagant billedserie – der i dén grad har fået en fuld effekt på!

 

“Mød Fuld Effekt; en dansk rapgruppe, bedst kendt for deres poppede produktioner, catchy hooks og humor. Siden ’14 har de befundet sig i den københavnske musikundergrund og er nu klar til at sætte deres anlæg på prøve i hele landet.”

FIND PÅ SPOTIFY

 

 

MØD FULD EFFEKT:

fe-x-pdlh-profiler

BEEFSUPREME
“Beefsupreme (24år), bror og roomie til Zacdaddy. Siden jeg var 13 år har jeg drømt om at blaze guitarsoloer på store scener, og siden 2014 er det præcis hvad jeg har gjort. Når jeg ikke spiller sexede riffs, licks og soloer, stiller jeg guitaren fra mig og rapper om mit liv som undercover rockstjerne. Derudover er jeg den største producent af Fuld Effekt fan-art, så please slå mig af pinden. Det er en åben invitation.” – Beef Supreme

fe-x-pdlh-profiler2

SPYT CLAUS
“Navnet er SpytClaus aka. John McClaus aka. Jean-Claus Vantastisk aka. Manden med de 1000 flows og en manke Mufasa misunder. Folk siger jeg minder lidt om Jesus, bortset fra jeg selv skriver mine tekster og ikke kan gå på vandet. Til gengæld kan jeg gå på scener med Fuld Effekt og rejse enhver fest fra de døde.” – Spyt Claus

fe-x-pdlh-profiler4

ZACDADDY
“Zachary ”Zacdaddy” Dyrbye, 27år, københavner by choice. Når jeg ikke knokler på mit 9-5 rapper og synger jeg i studiet, på scenen eller i badet. Fuld Effekt er for fedt, fordi det stikker mig en helt masse muligheder og oplevelser jeg ellers ikke ville få. Det giver også muligheden for at tage noget sindssygt på og skrive tekster der fortæller verden at man er kommet for at ”fuck shit up” og have det sjovt.” – Zacdaddy

fe-x-pdlh-profiler3

DJ SPEAKR
“Mit navn er Kasper. Som musiker og i Fuld Effekt går jeg under navnet DJ Speakr. Min hverdag er fyldt med synthesizere, guitar og lækker lyd, alt sammen i et forsøg på at opfylde drømmen.” – DJ Speakr

fuld-effekt-x-pdlh-3 fe-x-pdlh-close-upfe-x-pdlh-grafik fuld-effekt-x-pdlh-44

fe-x-pdlh-grafik2

fuld-effekt-x-pdlh-54

Fuld Effekt skulle have et ride de kunne have det i, så optimalt havde de fået en cadi’. Den var det svære optaget, så istedet blev det til denne svedige vintage Jaguar. Vi kørte den ind i passagen ved det kongelige teater, og så var scenen ellers sat for at der skulle ske noget stort! For at understrege dette pompøse setup blev drengene iført klæder der fortæller at de er kommet rykke direkte ind på scenen. Gammel Scene, Operaen eller Rust, jeg er ikke tvivl om at de ville spille enhver scene  op.

Drengene er iklædt mærker som Black Dot CPH, Lædersmeden, Ambassador 1867 og ASOS, samt solbriller fra Dior, Han Kjøbenhavn og Ørgreen Optics.

fe-x-pdlh-grafik3 fuld-effekt-x-pdlh-59

fuld-effekt-x-pdlh-33

fuld-effekt-x-pdlh-30

Fuld Effekt dropper den nye single ‘Kærestekedelig’ d. 12/1, så husk at holde øjne og øre åbne for den.

Best Regards,

Jon
Portrait De L’HOMME

Follow the Blog HERE (signup in Danish)

Subscribe on YouTube HERE

Follow on Instagram HERE

Follow on Facebook HERE

Go To FRONT PAGE

Portrait De L’HOMME

A destination where personality and a sense of fashion bond over a negroni. Often, but not always, centered around a specific individual’s journey of style and taste. All to remind that paying a bit of respect to your appearance pays off in regards to your confidence and how your surrounding environment perceives you.

A digital and visual odyssey by

Jon Grossert

Current popular posts

More Stories
5 ties you should have in your wardrobe