A Visit At Paw Sko – Portrait De L'HOMME
Dandy on a Monday

A Visit At Paw Sko

REKLAME FOR PAW SKO // AD FOR PAW SKO

header-paw

*AS THIS IS AN AD FOR A DANISH RETAILER THEN THIS POST WILL ONLY BE AVAILABLE IN DANISH*

Konkurrence er slut og vinderen er kontaktet.

I disse dage hvor online shopping er blevet så nemt og bekvemt, er det naturligt, at det fylder mere og mere i vores hverdag. Men på trods af bekvemmeligheden ved online shopping med dag-til-dag levering, så går man bare ofte glip af den proces, der kan føre til større tilfredshed for ens køb. Sådan har jeg det tit selv, når jeg shopper tøj og sko. Det faktum at du går ind i en butik, hvor de faktisk har kendskab til produkterne, og derfor bedre kan vejlede dig i forhold til dit behov, giver bare en bedre oplevelse. Sådan oplevede jeg det, da jeg besøgte Paw Sko på Fisketorvet.

test4test8

Under mit besøg i Paw Sko blev jeg mødt med et venligt smil og god stemning. Efter at have gået rundt og kigget lidt på skoene i butikken, var  personalet søde til at hjælpe mig. Med deres kendskab til pasformerne på skoene fandt vi sammen det par, der passede netop mig. En dialog, som du sjældent får, når du køber på nettet. Det er noget af det som for mit vedkommende kan gøre det uoverskueligt at shoppe online.

testpaw-sko-styling-2

Paw Sko er ikke det første, jeg tænker på, når jeg skal ud og investere i nye pæne lædersko. Jeg har faktisk ikke handlet den slags sko hos dem før. Jeg blev dog positivt overrasket, da jeg så deres premium udvalg. Der var nemlig flere sko som faldt i min smag – og som var overraskende gode at have på. Paw sko kan altså godt levere sko til den mode- og kvalitetsbevidste sjæl.

paw-sko-butik-4 paw-sko-styling-1paw-sko-styling-3

Komfort er noget, jeg tit går på kompromis med, når jeg f.eks. handler lædersko hos high end mærker, hvor man betaler en del ekstra. At man kan finde gode sko til en noget mere rimelig pris, og så lige rundt om hjørnet, er bestemt værd at overveje, når skogarderoben skal udvides igen. Det gælder både for de klassiske herresko og sporty sneakers – som jeg også endte med at snuppe et par med hjem af.

test6paw-sko-styling-5

Har du lyst til at give Paw Sko et besøg? Så er der højst sandsynligt en i nærheden af dig. Paw Sko har nemlig butikker fordelt rundt over hele landet. Du kan finde ud præcis hvor på deres hjemmeside pawsko.dk

I samarbejde med Paw Sko har du lige nu mulighed for at vinde et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri Paw Sko butik. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er blot at skrive i kommentarfeltet, hvem du ville tage med ud shoppe sko næste gang.

Vinderen vil blive trukket den 10. oktober og vil blive annonceret i kommentarfeltet.

Best Regards,

Jon
Portrait De L’HOMME

Follow the Blog HERE (signup in Danish)

Follow on Instagram HERE

Follow on Facebook HERE

Subscribe on YouTube HERE

 

25 comments

 • Dorthe Bille

  Jeg vil tage min søde veninde med. Hun er fantastisk til at spotte de fedeste sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas Müller

  Jeg vil have Christian med ud. Han har sjove fødder – det vil de også kunne lide i paw sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malthe Andreas Roswall

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nørgaard

  Jeg ville tage min bedste veninde med ud og købe nye stiletter til julens fester, da hun er fantastisk tålmodig og hjælpsom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Hansen

  Jeg har altid min skønne prinsesse med på shopping-tur. 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren Andersen

  Min kone Christina og datter Maya. Vi kunne godt bruge nye sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Mørck

  Jeg Vil tage min mand med så han kan blive opgraderet i herresko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivan popovic

  Jeg ville tage min kæreste med en og shoppe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Olsen

  Jeg ville tage min lillesøster med på skoshopping – hun siger nemlig altid sin ærlige mening, og det er nødvendigt, når man har så mange sko som mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Nørgård

  Andreas Müller, fordi han må være ekspert efter flere timers støvleshopping igår! Og jeg ved, at han ligesom mig selv værdsætter et par fine crocs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min kæreste med ud og shoppe! 💁🏽‍♂️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per Kirkbak

  Jeg tager min bror Lars med ud at shoppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joakim S

  Min lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville tage min kæreste med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg kunne godt bruge et par nye vinterstøvler. Lyngby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Fed præmie;-) kunne med min SU være luksus at shoppe vinterstøvler, dem smutter jeg på Fisketorvet og køber;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Leth

   Lækker præmie;) Jeg ville tage min søde datter med til Fisketorvet, så skal der shoppes vinterstøvler til hende;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jon Mørck

   Tillykke Tilde! Det lader til at du skal en tur på fisketorvet og shoppe nye vinterstøvler! Jeg skal bede dig sende navn, adresse, mail og telefonnummer til mail@portraitdelhomme.com så sørger jeg for at du får sendt gavekortet. 😊✨

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Vil tage min bonusdatter på 8 år med til Lyngby. Hun trænger til nye sko og non ikke jeg også kan finde et par nye stilletter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jønsson

  Ville tage min kæreste ud og handle sko. de sidste 5 år af hans liv, har han ikke eget andet en converse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil tage min mor med, da hun er god til at komme med input 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim F

  Jeg ville tage min kæreste med. Så må vi se, om der ikke ville blive til nye sko til os begge. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miranda

  Jeg vil tage min datter med og finde et par begyndergåsko til hende og et par lækre støvler til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philip O

  Jeg ville tage min kæreste med ud og shoppe sko, det fortjener hun! Mega svedigt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dandy on a Monday